Catering
Pakiety skalkulowane są dla grup około 10 os. W ramach jednego pakietu, warianty można dowolnie miksować (cena może wtedy ulec zmianie) lub prosić o indywidualną wycenę - jadłospis korzystając z wszystkich opcji/rodzajów zimnych przekąsek dostępnych w całym menu.
Istnieje możliwość zamówienia zup oraz ciepłych dań podawanych w podgrzewaczach lub serwowanych.
BASIC – 150,00 zł
Wariant 1
1. Eleganckie kanapki bankietowe z: (10 szt.)
- łososiem wędzonym, serkiem śmietankowym i kaparami
- serami zozzarellą i pomidorkiem coctailowym
- szynką parmeńską, pesto, rukolą i pomidorkiem coctailowym
2. Pizzerynki mini Toscana (5 porcji)
(sos pomidorowy, ser, salami, rucola, pomidor, oregano)
3. Mini stripsy z kurczaka z sosem curry (10 szt.)
4. Julienne warzywne z dipem jogurtowo miętowym (5 porcji)
Wariant 2
1. Grzanki z kozim serkiem i karmelizowaną cebulką (10 porcji)
2. Pizzerynki mini Capricciossa (5 szt.)
(sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, kukurydza, papryka, oregano)
3. Pieczarki faszerowane z boczkiem (10 porcji)
4. Buraczane roladki z kozim serem i orzechami (5 porcji)
Premium – 250,00 zł
Wariant 1
1. Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i suszonym pomidorem (10 porcji)
2. Babeczki z kruchego ciasta z esencjonalnym farszem bluecheese w kompozycji z delikatną krewetką (10 porcji)
3. Koktajlowe Horiatiki (10 porcji)
(feta, świeży ogórek, pomidor coctailowy, oliwka, papryka pepperoni, cebula)
4. Pumpernikiel z szarpaną wieprzowiną, zielonym pieprzem oraz natką pietruszki (5 porcji)
Wariant 2
1. Tatar z łososia z awokado - wersja koktajlowa (10 porcji)
(włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)
2. Szparagi w otoczce wędzonej polędwicy na toście (10 porcji)
3. Mini burgery z pampuchów z szarpaną wieprzowiną, rukolą oraz pomidorem (10 porcji)
4. Mini Caprese (5 porcji)
Wariant 3 - 350zł
1. Tradycyjny tatar wołowy - wersja koktajlowa (10 szt.)
2. Szaszłyki z zielonych szparagów i sera halloumi (10 porcji)
3. Saszetka: szynka parmeńska z suszonymi pomidorami, kozim serem i oliwkami (5 porcji)
4. Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej Gravlax (10 porcji)
5. Voll au vents faszerowane Scampi z suszonymi pomidorami (5 porcji)
Zupa - 13zł / porcja
1. Rosół z makaronem własnej produkcji
2. Włoska zupa z pomidorów z czerwonym winem i świeżą bazylią, podana z klopsikami mięsnymi
3. Gulaszowa według tradycyjnej węgierskiej receptury
4. Segedyńska zupa rybna
5. Żurek staropolski
6. Krem z selera z fetą i płatkami łososia
7. Krem z batatów z curry
8. Krem z kalafiora z chipsem z chorizo
9. Krem z buraka z chmurką koziego sera
10. Krem z kukurydzy z sokiem z limonki i nutą tabasco