Catering

Pakiety skalkulowane są dla grup około 10 os. W ramach jednego pakietu, warianty można dowolnie miksować (cena może wtedy ulec zmianie) lub prosić o indywidualną wycenę - jadłospis korzystając z wszystkich opcji/rodzajów zimnych przekąsek dostępnych w całym menu.


Istnieje możliwość zamówienia zup oraz ciepłych dań podawanych w podgrzewaczach lub serwowanych. 

 

BASIC – 150,00 zł

Wariant 1

1. Eleganckie kanapki bankietowe z: (10 szt.)

  • łososiem wędzonym, serkiem śmietankowym i kaparami
  • serami zozzarellą i pomidorkiem coctailowym
  • szynką parmeńską, pesto, rukolą i pomidorkiem coctailowym

2. Pizzerynki mini Toscana (5 porcji)

      (sos pomidorowy, ser, salami, rucola, pomidor, oregano)

3. Mini stripsy z kurczaka z sosem curry (10 szt.)

4. Julienne warzywne z dipem jogurtowo miętowym (5 porcji)

               

Wariant 2

1. Grzanki z kozim serkiem i karmelizowaną cebulką (10 porcji)

2. Pizzerynki mini Capricciossa (5 szt.)  
    (sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, kukurydza, papryka,  oregano)

3. Pieczarki faszerowane z boczkiem (10 porcji)

4. Buraczane roladki z kozim serem i orzechami (5 porcji)

 

Premium – 250,00 zł

Wariant 1

1. Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i suszonym pomidorem (10 porcji)

2. Babeczki z kruchego ciasta z esencjonalnym farszem bluecheese w kompozycji z delikatną krewetką (10 porcji)   

3. Koktajlowe Horiatiki (10 porcji)

      (feta, świeży ogórek, pomidor coctailowy, oliwka, papryka pepperoni, cebula)

4. Pumpernikiel z szarpaną wieprzowiną, zielonym pieprzem oraz natką pietruszki (5 porcji) 

 

Wariant 2

1. Tatar z łososia z awokado - wersja koktajlowa (10 porcji) 
    (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

2. Szparagi w otoczce wędzonej polędwicy na toście (10 porcji) 

3. Mini burgery z pampuchów z szarpaną wieprzowiną, rukolą oraz pomidorem (10 porcji)                               

4. Mini Caprese (5 porcji)               

 

Wariant 3 - 350zł

1. Tradycyjny tatar wołowy - wersja koktajlowa (10 szt.) 

2. Szaszłyki z zielonych szparagów i sera halloumi (10 porcji)

3. Saszetka: szynka parmeńska z suszonymi pomidorami, kozim serem i oliwkami (5 porcji) 

4. Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej Gravlax (10 porcji)

5. Voll au vents faszerowane Scampi z suszonymi pomidorami (5 porcji) 

 

Zupa - 13zł / porcja

1. Rosół z makaronem własnej produkcji

2. Włoska zupa z pomidorów z czerwonym winem i świeżą bazylią, podana z klopsikami mięsnymi

3. Gulaszowa według tradycyjnej węgierskiej receptury

4. Segedyńska zupa rybna

5. Żurek staropolski

6. Krem z selera z fetą i płatkami łososia

7. Krem z batatów z curry

8. Krem z kalafiora z chipsem z chorizo

9. Krem z buraka z chmurką koziego sera

10. Krem z kukurydzy z sokiem z limonki i nutą tabasco